Title Image

Traplift

Een Stannah traplift geeft u uw bewegingsvrijheid terug

Al meer dan 600.000 gezinnen kozen voor een Stannah traplift

Wanneer u te maken krijgt met steeds meer mobiliteitsbeperkingen en de trap in uw woning voor u ‘een berg van de eerste categorie’ geworden is, die u dagelijks enkele keren moet ‘beklimmen’, kunt u uit twee mogelijkheden kiezen. Of u gaat verhuizen naar een kleinere gelijkvloerse woning of u laat een betaalbare traplift monteren.

Verhuizen naar een gelijkvloerse woning i.p.v. een traplift

Wanneer u kiest voor verhuizen naar een gelijkvloerse woning in plaats van een traplift, dan komen er tal van zaken op u af. Bij een koophuis zult u uw woning te koop moeten zetten en zult u gelijktijdig op zoek moeten gaan naar een passende gelijkvloerse koop- of huurwoning. Wanneer de verkoop van uw woning snel verloopt, neemt deze keuze tenminste één jaar in beslag. Zit uw koopwoning in een minder populair segment kan het wel enkele jaren duren.

Een traplift in plaats van verhuizen naar een gelijkvloerse woning

U woont met uw gezin in een eengezinswoning of vrijstaande woning die uit meerdere verdiepingen bestaat en u woont er met veel plezier. Dan hoeft u in tegenstelling tot vroeger niet te verhuizen, wanneer u een traplift laat monteren. Een traplift maakt als het ware uw huidige woning gelijkvloers, want u kunt eenvoudig weer overal in uw woning komen.

Voor een Stannah traplift gaat u naar mobiliteitsspecialist Ridacare

Ridacare, de mobiliteitsspecialist voor Limburg en Noord-Brabant, heeft dankzij haar grote klantenkring veel expertise en ervaring op het gebied van trapliften. De ervaren traplift expert van Ridacare komt graag bij u langs om u geheel vrijblijvend te informeren en te kijken of een maatwerk traplift van Stannah voor u geschikt is.

Het is namelijk belangrijk dat een traplift volledig aangepast kan worden aan uw wensen en behoeften. Een Stannah traplift biedt deze mogelijkheden. Zo is een Stannah traplift stabiel, beschikt een Stannah traplift over een stoel die zowel links- als rechtsom kan draaien, over een automatische voetenplank en u kunt kiezen uit meerdere stoelen.

Overweegt u om een traplift te laten monteren in uw huidige woning? Neem voor een vrijblijvend informatief gesprek contact met ons.

       

Ridacare biedt onder meer diensten aan in:

Eindhoven, Maastricht, Heerlen, Kerkrade, Venlo, Roermond, Valkenburg, Valkenswaard, Tilburg, Sittard, Geleen, Born, Vlodrop, Maasbracht, Someren, Den Bosch, Veghel, Breda