Title Image

Rollator met grote wielen

Rollator met grote wielen ideaal voor binnen en buiten

Bij Ridacare kunt u kiezen voor een Dolomite of Server rollator

Als u overweegt om een rollator aan te schaffen laat u dan eerst vrijblijvend informeren door de rollator specialist van Ridacare, de mobiliteitsspecialist voor Limburg en Noord-Brabant. Waarom? Na het bezoek van de rollator specialist van Ridacare weet u waar u op moet letten bij de aanschaf van een rollator.

 

Belangrijke aspecten waar u bij een rollator op moet letten:

 

  • Licht gewicht rollator of zwaar gewicht rollator
  • Instelbaarheid hoogtematen rollator
  • Grootte van de rollator wielen
  • Gebruiksvriendelijkheid inklappen rollator
  • Accessoires van uw rollator
  • Kwaliteit en garantie rollator

 

Een goede merk rollator vergroot uw mobiliteit

Wanneer rekening gehouden wordt met de bovenstaande aspecten vergroot een rollator uw mobiliteit en maakt hij wandelen weer plezierig. Om deze reden heeft mobiliteitsspecialist Ridacare er voor gekozen slechts twee rollator merken in haar assortiment op te nemen te weten: Dolomite en Server. Deze merken zijn modern en betrouwbaar én kunnen aan alle eisen die u mag stellen aan een rollator voldoen. Bovendien heeft u bij beide rollator merken de vrijheid om te kiezen voor een lichtgewicht of zwaargewicht uitvoering van uw rollator.

Rollator met grote wielen biedt veel extra voordelen

Ons advies is om voor een rollator met grote wielen te kiezen. De speciale wielen zorgen er voor, dat u uw rollator zowel binnen als buiten kunt gebruiken. De banden van een rollator met grote wielen zijn schok dempend. Tevens is elke merk rollator uitgerust met ergonomische handgrepen. Net als bij Ridacare staan veiligheid en comfort bij een merk rollator met grote wielen centraal. Vandaar dat wij deze merken in ons assortiment hebben opgenomen.

Overweegt u om een rollator met grote wielen aan te schaffen? Neem dan voor een vrijblijvend informatief gesprek bij u thuis contact met ons op.

Ridacare biedt onder meer diensten aan in:

Eindhoven, Maastricht, Heerlen, Kerkrade, Venlo, Roermond, Valkenburg, Valkenswaard, Tilburg, Sittard, Geleen, Born, Vlodrop, Maasbracht, Someren, Den Bosch, Veghel, Breda