Title Image

Passieve tillift

De passieve tillift van Invacare

Bestemd voor mensen met een volledig mobiliteitsprobleem

Ridacare heeft als mobiliteitsspecialist voor Limburg en Noord-Brabant ook tilliften in haar assortiment opgenomen. Invacare heeft gekozen voor het gerenommeerde tillift merk Invacare. Dit tilliften merk staat bekend om haar hoge kwaliteit en het service niveau van de fabrikant. Deze uitgangspunten sluiten naadloos aan bij Ridacare. Ook wij leveren uitsluitend artikelen van hoge kwaliteit en bieden een excellente service. U kunt bij mobiliteitsspecialist Ridacare uit twee soorten tilliften kiezen te weten:

 

  • De actieve tillift
  • De passieve tillift

 

Op deze pagina beperken wij ons tot de passieve tillift.

De passieve tillift van Invacare

De passieve tillift van Invacare wordt toegepast wanneer iemand qua mobiliteit totaal niet meer zelfstandig kan functioneren. Door gebruik te maken van specifieke banden en matten kan een hulpbehoevende met behulp van een passieve tillift, zonder hier enige hinder van te ondervinden, verplaatst worden. Een passieve tillift is geschikt voor een gebruikersgewicht van maximaal 200 kg en is uitgerust met een controlesysteem dat een veilige verplaatsing onder alle omstandigheden waarborgt. Een passieve tillift maakt het mogelijk om langer zelfstandig te blijven wonen en ontlast de hulpverleners in hoge mate bij elke til activiteit.

Hoe wordt bepaald of een passieve tillift de oplossing voor u is?

Om te kunnen bepalen of een passieve tillift wellicht ook voor u een optie is komen wij vrijblijvend bij u langs. Op basis van een intakegesprek bekijkt de ervaren tillift specialist van Ridacare samen met u of een passieve tillift voor u de beste oplossing is. Wanneer dit inderdaad het geval is, zullen wij een passieve tillift van Invacare met meerdere functies en mogelijkheden adviseren.

Denkt u dat een passieve tillift van Invacare ook een oplossing biedt voor uw thuissituatie? Neem dan voor een vrijblijvend informatief gesprek bij u thuis contact met ons op.

Ridacare biedt onder meer diensten aan in:

Eindhoven, Maastricht, Heerlen, Kerkrade, Venlo, Roermond, Valkenburg, Valkenswaard, Tilburg, Sittard, Geleen, Born, Vlodrop, Maasbracht, Someren, Den Bosch, Veghel, Breda