Title Image

Over ons

RIDACARE:

Ridacare is een bedrijf gevestigd in Zuid-Limburg dat zich specialiseert in het leveren en plaatsen van zorghulpmiddelen binnen woningen en bedrijven. Wij van Ridacare geven niet alleen het juiste advies, maar zorgen voor maatwerk en een veilige oplossing voor u. Daarbij zorgen wij voor een snelle plaatsing van het door u geselecteerde hulpmiddel.

Ridacare richt zich op service, kwaliteit en dienstverlening bij het plaatsen van tilliften, badliften, instapbaden, douchestoelen, toiletstoelen, speciale toiletten, trapliften, wandbeugels, scootmobielen, drempelhulp en deuropeners. Ook krijgt u bij Ridacare garantie na plaatsing van deze hulpmiddelen.

Missie:

Ridacare biedt het juiste advies en de passende hulpmiddelen om te zorgen dat u zo lang mogelijk in uw eigen vertrouwde omgeving kunt blijven wonen.

Wij grijpen terug op jarenlange ervaring die garant staat voor kwaliteit en een uitstekende service. Uw woongemak en veiligheid is onze topprioriteit.

Wij luisteren naar onze klanten
93%
Wij leveren maatwerk advies
92%
Wij verzorgen de realisatie en plaatsing
95%
Wij onderhouden klanttevredenheid
95%

"Wij zijn heel blij en tevreden over Cor. Ik heb nogal wat aanpassingen nodig zodat ik gewoon samen met mijn man zelfstandig kan blijven wonen. Als er iets is komt hij zo snel mogelijk en het is een heel sociaal mens."

Fam. Willems

"Een vriendelijk mens en zeer vakbekwaam, komt stopt op de afgesproken dag en tijd en heeft ook een luisterend oor."

Fam. Hamelink

"Wij zijn heel tevreden met Cor, hij is snel te plaats en is op tijd. Het maakt niet uit wanneer je hem nodig hebt dan komt hij."

Fam. van Melick

Onze Merken

  • comelit
  • Homecare
  • Invacare
  • Record
  • Stannah