Title Image

Diensten

Deuropeners

Onze elektrische deuropeners openen deuren van een afstand door middel van een druk op een knop. De deuren gaan met dezelfde snelheid open als dat ze achter u sluiten, zodat u er met alle gemak doorheen kunt gaan.

“met een druk op de knop zijn uw zorgen voorbij”

Vraag meer informatie op

Drempelhulp

Drempelhulp biedt u de mogelijkheid om vrijer te bewegen met onder andere uw rolstoel, scootmobiel of rollator. Voor de plaatsing van drempelhulp kunt u bij ons terecht. We komen bij u langs om te kijken welke materialen het best gebruikt kunnen worden en welke maat u nodig heeft.

Vraag meer informatie op
drempelhulp

Scootmobiel

De scootmobiel geeft u vrijheid en onafhankelijkheid, dit is bij ons de prioriteit. We hebben in ons assortiment zowel scootmobiels met vier als drie wielen. Wanneer u contact met ons opneemt kijken wij samen met u naar de best passende optie.

Vraag meer informatie op

Tilliften

Onze tilliften worden op maat gemaakt, tijdens het kennismakingsgesprek wordt er samen met u gekeken naar de verschillende mogelijkheden. We leveren actieve en passieve liften en hebben hier specialistische kennis over. We kunnen daarom ook goed kijken welke lift het beste bij u past.

Vraag meer informatie op

Trapliften

De traplift kan voor u een oplossing zijn, zo blijft u mobiel in uw eigen huis. Ridacare komt op afspraak bij u thuis om te bepalen welke traplift voor u de juiste is. U kunt de trap na het plaatsen van de lift natuurlijk ook nog steeds lopend gebruiken. De trapliften zijn overigens perfect aan te passen bij gebogen en rechte trappen.

Vraag meer informatie op

Badliften

Met onze badliften kunt u heel gemakkelijk het bad in en uit. Zo kunt u nog steeds van uw bad genieten. Naast badliften voor volwassenen hebben wij ook badliften voor kinderen in ons assortiment.

Vraag meer informatie op

Bidet

Het bidet (ook wel japans toilet genoemd) wordt op het toilet geplaatst en reinigt op een hygiënische en milieuvriendelijke manier. Het is een handig hulpmiddel voor mensen die moeite hebben met de toiletgang.

Vraag meer informatie op

Douchestoelen

De douchestoel maakt het mogelijk om weer optimaal gebruik te maken van de douche. De stoelen zijn gemaakt van kunststof en hierdoor erg licht van gewicht waardoor deze makkelijk te verplaatsen zijn. Wanneer u een afspraak met ons maakt, zoeken wij samen de juiste stoel voor u uit.

Vraag meer informatie op

Toiletstoelen

De toiletstoel zorgt voor een comfortabel en aangenaam toiletbezoek. Ridacare heeft een ruim aanbod aan toiletstoelen, zowel met als zonder wielen. Tevens leveren wij toiletstoelen in maat XXL.

Vraag meer informatie op

Douchezitjes

Het douchezitje is speciaal voor ouderen, mindervaliden en invaliden. In ons assortiment hebben wij douchezitjes beschikbaar met of zonder leuning evenals opklapbare varianten.

Vraag meer informatie op

Instapbaden

Ridacare biedt verschillende instapbaden en zitbaden aan. Het instapbad combineert de voordelen van een ligbad met een gemakkelijke instap.

Vraag meer informatie op

Wandbeugels

Ridacare levert wand- en muurbeugels voor ondersteuning bij onder andere de douche en het toilet. De wandbeugels zijn gemakkelijk te bevestigen en de bevestigingspunten worden professioneel weggewerkt.

Vraag meer informatie op

Onderhoud

Heeft u een onderdeel voor uw traplift nodig of is de accu van uw scootmobiel weer aan vervanging toe? Geen zorgen, Ridacare is niet alleen gespecialiseerd in zorghulpmiddelen en speciale woning/bedrijfsaanpassingen, maar ook het onderhoudt van de door ons geleverde producten is voor onze klanten van belang.

Vraag meer informatie op