Title Image

Bidet

De unieke functies en kwaliteit van een Blooming bidet

Het bidet met de vele functies, onovertroffen reiniging en droging

Wanneer u als gevolg van mobiliteitsproblemen ernstige hinder ondervindt aan het einde van een toilet bezoek, kan een bidet een uitkomst voor u zijn. Zeker wanneer u zou kiezen voor een bidet van Blooming. De ingenieurs van deze gespecialiseerde bidet fabrikant zijn er in geslaagd om een bidet te ontwikkelen, dat uniek is in zijn soort. Het bidet dat door Blooming wordt geleverd is zeer mensvriendelijk en uitgerust met een groot aantal gebruiksvriendelijke toepassingen.

Het zeer gebruiksvriendelijke bidet met de vele toepassingen

Een voorbeeld zijn de temperatuur regelaars. Zowel de bril, het water als de föhn zijn qua temperatuur afzonderlijk in te stellen. Bovendien zijn de ingenieurs van Blooming er in geslaagd om een sublieme reiniging en onovertroffen droging te bewerkstelligen. Dit zorgt er voor, dat ook mensen met ernstige mobiliteitsbeperkingen zelfstandig naar het toilet kunnen gaan. Naast veel toepassingen is ook de stabiliteit van het Blooming bidet uitstekend en de betrouwbaarheid van een Blooming bidet hoog.

Samenwerking Blooming en Ridacare is uitstekend

Wanneer u overweegt om een bidet aan te schaffen, om qua toiletbezoek niet of zo min mogelijk afhankelijk te zijn van de hulp van derden, dan komt de bidet specialist van Ridacare graag bij u langs om u te informeren welke mogelijkheden er zijn. Tevens wordt gekeken welk bidet het beste bij uw mobiliteitsbeperkingen past en niet onbelangrijk of er voldoende ruimte voor een toegankelijk bidet van Blooming beschikbaar is. Want alleen dan kan een bidet optimaal geplaatst worden.

Overweegt u om een Blooming bidet te laten plaatsen? Neem dan voor een vrijblijvend informatief gesprek bij u thuis contact met ons op.

Ridacare biedt onder meer diensten aan in:

Eindhoven, Maastricht, Heerlen, Kerkrade, Venlo, Roermond, Valkenburg, Valkenswaard, Tilburg, Sittard, Geleen, Born, Vlodrop, Maasbracht, Someren, Den Bosch, Veghel, Breda