Title Image

Badlift

Ridacare voor een badlift die aan al uw wensen voldoet

Voor comfort en veiligheid kiest u een Petermann of Minivator badlift

Dankzij het vertrouwen dat veel mensen de afgelopen 15 jaar in Ridacare hebben gesteld, zijn wij uitgegroeid tot een van de bekendere dienstverleners in Limburg en Noord-Brabant op het gebied van het aanbieden van oplossingen voor mensen met een beperkte mobiliteit. Daar zijn wij u dankbaar voor. Onze dienstverlening kenmerkt zich door de persoonlijke wijze waarop wij onze producten en diensten aanbieden. Omdat de klachten en wensen van elk mens uniek zijn geven onze ervaren specialisten er de voorkeur aan om bij twijfel bij u thuis te komen kijken welk product het beste bij u past.

Ridacare maakt gebruik van de badlift merken Petermann en Minivator

Neem bijvoorbeeld een badlift. Zeker wanneer u ouder wordt en met mobiliteitsbeperkingen te maken krijgt kan een badlift de ideale oplossing voor deze problemen zijn. U dient dan wel een badlift te kiezen, die volledig bij uw persoonlijke wensen en behoeften aansluit en gebruiksvriendelijk is. Om deze reden werken wij met de bekende badlift merken Petermann en Minivator. De kwaliteit van deze badliften garandeert, dat u gedurende vele jaren veilig en comfortabel gebruik kunt maken van een badlift die bij uw wensen past. Bovendien kan onze badlift specialist uw badlift zo instellen dat u onbezorgd kunt in- en uitstappen.

Ridacare helpt u uw zelfstandigheid te behouden

Mensen worden gelukkig steeds ouder. Ouderdom brengt vanwege ziekte of slijtage op den duur mobiliteitsgebreken met zich mee. Ridacare beschikt over een groot aantal maatwerk producten en diensten die de gevolgen van deze beperkingen sterk doen verminderen of een oplossing hier voor bieden. Zo kan bij het nemen van een bad een passende badlift een oplossing voor u zijn. Ondervindt u ook problemen bij het in – en uitstappen van het bad? Neem dan voor een vrijblijvend informatief gesprek contact met ons.

Ridacare biedt onder meer diensten aan in:

Eindhoven, Maastricht, Heerlen, Kerkrade, Venlo, Roermond, Valkenburg, Valkenswaard, Tilburg, Sittard, Geleen, Born, Vlodrop, Maasbracht, Someren, Den Bosch, Veghel, Breda