Title Image

Actieve tillift

De comfortabele en veilige actieve tillift van Invacare

Bestemd voor mensen met een gedeeltelijk mobiliteitsprobleem

Als de mobiliteitsspecialist voor Limburg en Nood-Brabant heeft Ridacare ook tilliften in haar assortiment opgenomen. Het tillift merk waar wij voor gekozen hebben is Invacare. De gebruiksvriendelijke tilliften van Invacare staan bekend om hun hoge duurzame kwaliteit en het service niveau van de fabrikant. In ons assortiment tilliften hebben wij bij Ridacare twee soorten tilliften opgenomen te weten:

 

  • De actieve tillift
  • De passieve tillift

 

Op deze pagina beperken wij ons tot de actieve tillift.

De actieve tillift van Invacare

Voor wie is een actieve tillift bestemd? Wanneer u of een gezinslid tijdelijk of permanent een beperkte mobiliteit heeft wordt een actieve tillift geadviseerd. U moet dan denken aan een situatie wanneer men nog wel op een been kan staan en zelfstandig in een zitje plaats kan nemen. Heel eenvoudig kan dan met behulp van een actieve tillift verplaatsing plaatsvinden van bed naar rolstoel of van rolstoel naar bad. Een actieve tillift van Invacare is robuust gebouwd en kan een gebruikersgewicht van tenminste 180 kg aan. Een actieve tillift is ideaal voor mensen met een lichte mobiliteitsbeperking en is een prima oplossing om langer zelfstandig te kunnen blijven wonen.

Is een actieve tillift ook geschikt voor uw thuissituatie?

Om te kunnen bepalen of een actieve tillift ook voor u een optie is komen wij vrijblijvend bij u langs. Op basis van een intakegesprek bekijkt de ervaren tillift specialist van Ridacare met u of een actieve tillift voor u de beste oplossing is. Wanneer dit inderdaad het geval is, zullen wij een actieve tillift van Invacare aan u adviseren.

Denkt u dat een actieve tillift van Invacare ook geschikt is voor uw thuissituatie? Neem dan voor een vrijblijvend informatief gesprek bij u thuis contact met ons op.

Ridacare biedt onder meer diensten aan in:

 

Eindhoven, Maastricht, Heerlen, Kerkrade, Venlo, Roermond, Valkenburg, Valkenswaard, Tilburg, Sittard, Geleen, Born, Vlodrop, Maasbracht, Someren, Den Bosch, Veghel, Breda,